نوشته شده توسط : علی

انتخاب یک آرایشگاه مناسب برای داماد در روز عروسی یکی از مواردی است که ممکن است به آن توجه زیادی نشود. اما باید بدانید که در این روز باشکوه داماد در کنار عروس باید از زیبایی و آراستگی برخوردار باشد.

آرایشگاه داماد, آرایش داماد

زیبایی داماد در کنار عروس

به دنبال یک آرایشگاه مردانه و یا آرایشگر مردانه حرفه ای و خوب باشید تا وقتی در کنار عروس در تالار قرار می گیرید زیبایی داماد و عروس به چشم آید. در گذشته مردان در روز عروسی شان به آرایشگاه نزدیک محل سکونتشان می رفتند و موهایشان را کوتاه و مرتب کرده و صورتشان را نیز اصلاح می کردند و این تمام آرایش و زیبایی داماد در روز عروسی و مراسم عروسی اش بود. اما در این چند سال اخیر بسیاری از آرایشگاه ها از جدیدترین اصول و متدهای آرایشی و مدل های متنوع در آرایش و اصلاح مو تبعیت می کنند و جهت مراسم عروسی سبک های ویژه ای جهت آراستن و پیرایش داماد به کار می برند. در ادامه با ما باشید تا با این خدمات و متدها آشنا شوید تا در روز عروسی تان به آنها عمل نمایید.

1- مشورت با دیگران و انتخاب آرایشگاه مناسب

با دوستان و اقوامتان که به تازگی ازدواج کرده اند مشورت کنید و در خصوص آرایشگاهی که آنها در روز عروسی شان رفتنه اند و مسائل حاشیه ای جویا شوید. اگر آنها از آرایشگر خود راضی بودند می توانید به عنوان یکی از انتخاب های شما این آرایشگاه باشد. همچنین در صورتی که در مجلس عروسی حاضر بودید و از مدل مو و آراستگی یک داماد راضی بودید می توانید با او صحبت کرده و از آرایشگاهی که او جهت مراسم عروسی اش انتخاب کرده سوال کنید . بد نیست بعد از اولین انتخاب بهتر است یک بار پیش او رفته و سبک و مدل مد نظرتان را پیش او امتحان کنید.

2. جستجو در فضای مجازی

امروزه اکثر آرایشگاه های مردانه در اینترنت یک سایت اینترنتی دارند. شما با جستجو و مشاهده سایت آنها می توانید با نحوه خدمات آنها و یا برخی از نمونه کارهای آنها آشنا شوید. یکی دیگر از استفاده های فضای مجازی استفاده از فروم های گفتگو است. شما می توانید با پرسش و پاسخ در این فضاها با افراد مختلف صحبت کردن از تجربیات آنها استفاده کنید.

3.به آرایشگاه انتخاب شده تان بروید

بعد از انتخاب آرایشگاه های مد نظر به سراق آنها رفته و از نزدیک کیفیت کار آنجا، نحوه برخورد با ارباب رجوع، چگونگی استفاده از وسایل از نظر بهداشت، بهداشت عمومی آرایشگاه و … . گول سرشناسی آرایشگاه را نخورید. ممکن است شما با مراجعه به آرایشگاه از نحوه برخورد و یا کیفیت آرایشگاه مد نظر خوشتان نیاید. پس حتما قبل از روز عروسی تان یک بار به آنجا رفته و موهای خود را به آرایشگر مد نظر بسپارید.

4. احساس رضایت از آرایشگاه

برخورد محترمانه یکی از مهمترین معیارهای یک آرایشگاه خوب است و شما همواره از انتخاب این آرایشگه راضی هستید. از سوی دیگر مدیر آرایشگاه می بایست سالن آرایشگاه را بسیار تمیز و با طراوت نگه دارد. شما باید به تمام موارد در آرایشگاه توجه کنید. به تمیزی و پاکیزگی دیوارها، سرویس های بهداشتی، میز کار آرایشگاه، سرشورها و … دقت کنید . در صورتی که سالن مورد نظر به این نکات ابتدایی توجه نداشت از انتخاب آن خودداری کنید و به دنبال آرایشگاه مناسبی دیگر بگیردید.

5. انتخاب آرایشگر در سالن آرایشی

بعد از اینکه از انتخاب آرایشگاه مناسب به نتیجه رسیدید وقت آن رسید که آرایشگر ایده آل خود را انتخاب کنید. ضمن توجه به مهارت آرایشگر و نحوه کار او، برخورد و اخلاق او را نیز مد نظر قرار دهید. شما باید از کل کار آرایشگرتان راضی باشید. از نحوه اصلاح و آرایش صورت، نحوه کوتاهی مو و نوع ظاهری که در پایان برای شما در نظر گرفته باید رضایت کامل داشته باشید. اگر فکر میکنید این آرایشگر مورد نظرتان را پیدا کرده اید وقت ان است که با وی صحبت های لازم را انجام دهید.

مدل آرایش داماد, انتخاب آرایشگاه داماد

6. مشاهده آلبوم کارهای آرایشگر

امروزه در بعضی از آرایشگاه ها آلبوم کارهای خود را گردآوری کرده و در اختیار مخاتبان قرار می دهند. چنانچه آرایشگاه انتخابی شما چنین آلبوم داشت می توانید نمونه کارهای او و دامادهایی که قبلا در این آرایشگاه، اصلاح و آراسته شدند را ملاحظه نمایید و سبک انتخابی مدنظرتان را از آنها بخواهید. البته صرف دیدن آلبوم نمی تواند اطمینان از کار آرایشگر باشد. چراکه ممکن است مدل موهای موجود در آلبوم توسط آرایشگر دیگری انجام شده باشد و یا عکس های موجود در آلبوم از هر جایی تهیه شده باشد. شما با توجه به سوابق آرایشگاه و آرایشگر خود و همچنین مواردی که در قبل گفته شد توجه کنید و به اقدام به انتخاب و تصمیم گیری کنید.

7. آرایشگر توامند با خلاقیت

به این نکته توجه داشته باشید که آرایش و پیرایش پیش از آنکه یک حرفه باشد یک هنر است. یک آرایشگر خوب علاوه بر اینکه باید در تکنیک ها و روش های نوین آرایشگری توامند باشد باید با سلیقه، خلاق و با تجربه باشد. چراکه ممکن است برای هر فرد نوع و سبکی جداگانه جهت آراستن او به کار گیرد تا به بهترین و مناسب ترین شکل شما را راهنمایی و آراسته نماید. صرف انتخاب شما برای آرایشگر نباید مکفی باشد. یک آرایشگر خوب باید مدل انتخابی شما را مورد نقد قرار داده و ایده های خود را با توجه به صورت شما، معرفی کند تا در روز عروسی تان زیباتر باشید.

8. بررسی مدارک آرایشگر

برخی از آریشگاه های مردانه تبلیغات گسترده ای از مدارک مختلف و بین المللی انجام می دهند اما حقیقت چیز دیگری است. در بعضی از مواقع بعضی انها فقط دوره فنی حرفه ای را گذرانده اند و دم از مدارک بین المللی می زنند. اگر آرایشگاه و یا آرایشگری مدعی داشتن چنین مدارکی است حتما می بایست آنها در سالن آرایشگاه خود قرار داده باشد تا ادعایش را ثابت کند. دقتداشته باشید که گول تبلیغات کذب برخی از آریشگاه ها را نخورید و حتما بررسی لازم را انجام دهید.

9. تحقیق از مشتریان دیگر

در بین افرادی که در آرایشگاه هستند پرس و جو کنید. ممکن است برخی از افرادی که در آرایشگاه هستند چندین بار به آنجا آمده باشند و تجربه کار با سالن مورد نظر و یا افراد شاغل در آنجا را داشته باشند. ممکن و نکاتی را در خصوص معایب و محاسن آرایشگاه و آرایشگر به شما گوشزد کنند که شما هرگز به آن توجه نداشته ایند. این می تواند به انتخاب شما بسیار کمک کند .

گریم داماد, آرایشگاه داماد

10. قبل از عروسی تست بگیرید.

بعد از انتخاب آرایشگاه و فرد مورد مورد نظر جهت آرایش روز دامادی تان سعی کنید چندماه قبل از عروسی تان آرایشگاه خود را انتخاب کنید و حتما یکبار از کار او تست بگیرید تا با نحوه کار او و عملکرد او آشنا شوید. به دقت و ظرافت او در کار توجه کنید. آیا او میخواهد کار را به سرعت انجام داده و به سراق مشتری بعدی برود ؟ آیا به خوبی وقت برای موها و حرف های شما می گذارد ؟ آیا در نهایت از مدل مویی که برای شما پیاده کرده راضی هستید ؟ اگر جواب سوال هایتان را گرفته اید می توانید تصممیم گیری نمایید.

11. از امکانات آرایشگاه جویا شوید

از امکاناتی که تمایل دارید در روز عروسی تان از آنها استفاده شود از آرایشگاه جویا شوید. امکانات متعددی چون نحوه کوتاهی مو و اصلاح صورت، پاکسازی پوست، پرپشت کردن موهای کم پشت، اتوی مو، مرتب کردن ناخن ها، مساژ صورت، گریم صورت و … .

استفاده از گریم و میکاپ مناسب داماد، باعث می شود تا لک های صورت شما گرفته شود و صورتی درخشان داشته باشید. شاید در موارد زیادی دیده باشید که داماد عرق کرده و صورت او چرب و نام مطلوب باشد. این اصلا مطلب نیست.

12. گریم داماد

نکته‌ بسیار مهمی که در آرايش و گريم داماد در جشن عروسی رعايت مي‌شود، اين است که نوع مواد آرايشی که براي داماد استفاده مي‌شود از مواد براق و يا چرب نيست و اين می تواند خبر خوبي براي آن دسته از آقایانی که مخالف گريم صورتشان در جشن عروسی شان هستند باشد. موادی که جهت گريم آقايان استفاده مي‌شود به هيچ‌وجه نباید به چشم آیند و کسي نباید متوجه تغيير خاص در صورت آقايان با لوازم و مواد آرايشي شود. اکثر محصولاتي که جهت گريم آقايان ساخته شده اند مرطوب‌کننده هستند چرب‌کننده نمی باشند. این مورد را با آرایشگر خود در میان گذاشته و از موادی که جهت گریم استفاده می شود جویا شوید. در برخی اوقات جای سبز ریش روی صورت دیده می شود که برای پوشاندن آن از کرمي مخصوص استفاده می شود که جهت همين امر ساخته شده است و صورت شما را يکنواخت و يکدست می نماید.

انتخاب پکیج مناسب در آرایشگاه

اگر شما بخواهید کلیه خدماتی که در آراشگاه ارائه می شود را جهت گریم روز دامادی خود انتخاب کنید بهتر است کل پکیج را انتخاب کنید و از انتخاب جزء جزء پرهیز کنید. چون در اینصورت ممکن است هزینه آن بیشتر شود. پس با آرایشگر خود صحبت کردن و پکیج مناسب را انتخاب کنید تا قیمت مناسب تری نیز در بیاید.

منبع : talarnet



:: بازدید از این مطلب : 634
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 2 آذر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

میدان امام ( نقش جهان )

میدان امام ( نقش جهان )

میدان امام ( نقش جهان )

+ میدان نقش جهان میدان بزرگ مستطیل شکلی در شهر اصفهان ایران است که به‌ وسیلهٔ بناهایی از دورهٔ صفوی محصور شده‌ است. میدان نقش جهان به شکل امروزین در دوره سلطنت شاه عباس صفوی پایه‌گذاری شده‌است. بناهای تاریخی موجود در میدان نقش جهان شامل کاخ عالی قاپو، مسجد امام ، مسجد شیخ لطف الله و سردر قیصریه است. علاوه بر این بناها دویست حجره دو طبقه پیرامون میدان واقع شده‌است که عموماً جایگاه عرضهٔ صنایع دستی اصفهان می‌باشند.

در قياس با ميدان كنكورد پاريس، ميدان نقش جهان از ديدگاه تاريخي برتري دارد و پس از ميدان تيان آنكمن در پكن دومين ميدان بزرگ جهان به شمار مي رود. اين ميدان با اندازه ها و هماهنگي كه در ساخت و ساز آن شكل گرفته است در طي سده ها شگفتي اروپاييان را بر انگيخته است.

میدان نقش جهان در تاریخ ۸ بهمن ۱۳۱۳ به شماره ۱۰۲ در فهرست آثار ملی ایران ثبت شد و در اردیبهشت ۱۳۵۸ به شماره ۱۱۵ جزء نخستین آثار ایرانی بود که بعنوان میراث جهانی یونسکو نیز به ثبت جهانی رسید.

این میدان پس از ساخت میدان شاه نام گرفت. در زمان ثبت با همین نام در فهرست میراث جهانی ثبت شد و در حال حاضر در این فهرست با نام میدان امام ثبت شده‌ است.

موقعيت: ميدان امام حسين (ع) خيابان سپاه

سال تاسيس:  ۱۱ هجري قمري (دوره شاه عباس اول)

طول تقريبي: ۵۰۷ متر و عرض ۱۵۸ متر

 

میدان نقش جهان در قلب مجموعه تاریخی نقش جهان قرار دارد. سه بناي مسجد امام، مسجد شيخ لطف الله و سر در بازار قيصريه با طاق هاي متحدالشكل به هم مربوط شده اند. اين ميدان محل انجام مسابقات و بازي هاي معمول آن عصر (چوگان، قاپوق اندازي) بوده است. چهار طرف ميدان، چهار بازار قرار گرفته كه به وسيله مغازه هاي داخل ميدان به ميدان مربوط مي شوند.

 

اين ميدان ساخته شده عصر صفوي به طول ۵۲۵ متر و عرض ۱۵۹ متر طراحي گرديده است، اين در حالي است كه در همان دوره ميدان دوژ پاريس با طراحي مربعي شكل كه هر ضلعش تنها ۱۴۰ مترمربع بيش نداشت به فرمان هانري چهارم درسال ۱۶۱۲ ميلادي بنا گرديد. ميدان امام از ميدان سرخ مسكو نيز كه يكي از گسترده ترين و نامي ترين ميدان هاي جهان بود، گسترده تر است . ميدان بزرگ شهر بروكسل بلژيك نيز با اندازه اي ۶۸*۱۱۰ متر از ديدگاه گستردگي كمتر از يك دهم ميدان نقش جهان پهنه دارد. در قياس با ميدان كنكورد پاريس نيز ميدان نقش جهان از ديدگاه تاريخي برتري دارد و پس از ميدان تيان آنكمن در پكن دومين ميدان بزرگ جهان به شمار مي رود. 

براساس سفرنامه هاي موجود، ميدان جايگاهي مناسب براي اجراي مراسم و آيين هاي بي شماري بوده است كه گاه دولتي و گاه مردمي به شمار مي رفته است: بازي چوگان، آتش بازي، رژه نظامي و جشن هاي ميهني از آن جمله اند. ميدان نقش جهان از سوي سازمان يونسكو به عنوان ميراث فرهنگي بشري به ثبت رسيده است.

اين ميدان با اندازه ها و هماهنگي كه در ساخت و ساز آن شكل گرفته است در طي سده ها شگفتي اروپاييان را بر انگيخته است، ميداني كه درست در اندازه و هم خواني ميداني براي بازي چوگان است و گستره اي برابر با ۸۳۵۰۰ متر مربع را فرا مي گيرد.

 

بناهای اطراف میدان:

در پیرامون میدان، مشهورترین و عظیم‌ترین بناهای تاریخی اصفهان مانند مسجد جامع عباسی یا مسجد شاه (در ضلع جنوبی)، مسجد شیخ لطف‌الله (در ضلع شرقی)، عمارت عالی‌قاپو (در ضلع غربی) و سردر قیصریه (در ضلع شمالی) ساخته شده‌است. اطراف میدان را چهار بازار بزرگ احاطه کرده‌اند. عایدات چهار بازار اطراف میدان، در سال ۱۰۱۷ قمری وقف چهارده معصوم شده‌است.

مسجد امام: این مسجد، مهم‌ترین مسجدی است که از دوره صفویان در ایران برجای مانده‌است. کار ساخت این مسجد در سال ۱۰۲۰ هجری قمری آغاز شده و تزئینات نهایی آن در زمان شاه سلیمان به سال ۱۰۴۷ ه. ق. (معادل ۱۶۱۲ میلادی الی ۱۶۳۰ م.) پایان رسیده‌است. معمار این مسجد استاد علی اکبر اصفهانی و کتیبه سر در آن به خط علیرضا عباسی است.

 

سر در قیصریه: سردر قیصریه بنایی است در ورودی اصلی بازار بزرگ اصفهان. این بنا در گذشته نه‌چندان دور دارای سه طبقه و اکنون دارای دو طبقه‌است. طبقه سوم آن که تخریب شده، نقاره‌خانه را تشکیل می‌داده‌است که در آن با صدای موسیقی، اوقات روز را اعلام می‌کرده‌اند. این سر در به بازار بزرگ اصفهان باز می‌شود و در گذشته راه اصلی بازار اصفهان بوده‌است. سردر قیصریه شامل چهار درب فرعی، یک دروازه اصلی و یک حوض بوده که حوض آن حدود دهه ۱۳۴۰ شمسی به باغچه تبدیل شد ولی اکنون احیا شده‌است. علت نامگذاری این بنا، شباهت آن به یکی از بناهای شهر قیصریه بوده‌است. بر بالای سردر، نقاشی‌هایی به قلم رضا عباسی به چشم می‌خورد. ناقوس دیر هرمز و همچنین ساعت موجود در قلعه پرتغالی‌های جزیره هرمز، (به قطر حدود ۸۰ سانتیمتر) پس از فتح آن جزیره به اصفهان آورده شد و در بالای این سردر نصب شد.

 

عالی قاپو: کاخ عالی‌قاپو در ضلع غربی میدان در ۶ طبقه و به زیربنای حدود ۱۸۰۰ مترمربع، احداث شده‌است. ارتفاع نهایی این کاخ از سطح میدان ۳۴ متر بوده و در هر طبقه تزئینات هنری خاص خود را دارد. از خصوصیات بارز این بنا وجود خاصیت واکنش صوت و صدا در محل ورودی، تالار پذیرایی بسیار زیبا، تالار اصلی موسیقی و ۵۳ اتاق به منظور استفاده جهت اتاق نشیمن، اتاق جلسه، دولت‌خانه و محل استقرار سفرا و میهمانان است.

 

مسجد شیخ لطف‌الله: مسجد شیخ لطف‌الله یکی از بناهای پیرامونی میدان است که به عنوان مسجد اختصاصی شاه عباس بکار می‌رفته است. این مسجد به دستور شاه عباس ساخته شده‌است و تامارا سون (به انگلیسی: Tamara sonn) آن را به عنوان یکی از زیباترین بناهای مذهبی دنیا عنوان می‌کند. این بنا در سمت مشرق میدان قرار دارد. این مسجد در دوره قاجار به شدت تخریب شد و در زمان رضا شاه بازسازی گردید. کاشیکاری فعلی پوشش بیرونی آن مربوط به سال ۱۳۱۵ شمسی است. گنبد این بنا ۳۲ متر ارتفاع داشته و ساخت آن ۱۷ سال به طول انجامیده‌است. تفاوت این بنا با سایر مساجد دوره صفوی این است که مسجد شیخ لطف‌الله دارای صحن نیست و مناره نیز ندارد. سردر مسجد به قلم ثلث علیرضا عباسی خوشنویس معروف صفوی مزین است.

 

ابنیه تخریب شده این میدان: غیر از ابنیه‌ ای که اکنون موجودند، یادبودهای دیگری نیز در میدان نقش جهان وجود داشته که به تدریج کابرد خود را از دست داده و از میان رفته‌ اند. سرستون‌ های مرمرین که احتمالاً از تخت جمشید شیراز به اصفهان آمده بودند (امروزه یکی به چهلستون منتقل شده و دیگری در موزه ایران باستان تهران قرار دارد)، ۱۱۰ عراده توپ اسپانیایی (غنیمت فتح جزیره هرمز به وسیله امام قلی خان)، میله قپق به ارتفاع چهل متر در مرکز میدان (که امروزه به کلی از میان رفته‌ است) و نیز بنایی که ساعتی اروپایی در آن نصب شده بوده از آن‌ جمله‌ اند. همچنین در مجاورت مسجد شیخ لطف‌ الله، مدرسه‌ ای به نام مدرسه خواجه‌ ملک (بعدها مدرسه شیخ لطف‌ الله) وجود داشته که در زمان قاجاریه از میان رفته‌ است.

منبع : https://www.jeyja.ir/fa/index.php/component/content/article/13-isfahandestinations/24-d7?Itemid=101



:: بازدید از این مطلب : 470
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 18 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

شبکه های اجتماعی حاکمیت دنیا مجازی را در اختیار دارند و این طور که آمارهای رسمی نشان می دهد، یک سوم مردم جهان در این پلتفرم های تعاملی عضو هستند. به طور کلی گفته می شود 72درصد کاربران اینترنتی جهان در شبکه های اجتماعی حضور دارند و 89درصد این افراد در گروه سنی 18 تا 29 سال به سر می برند. کارشناسان مرکز Biz Trends براساس آخرین مطالعه خودروی 10 شبکه اجتماعی برتر جهان، آمار و ارقام جالبی منتشر کردند که به قرار زیر بازگو می شود.

فیس بوک

با 10 شبکه اجتماعی برتر جهان آشنا شوید


فیس بوک همچنان به عنوان بزرگ ترین و پرمخاطب ترین شبکه اجتماعی در جهان یاد می شود. تنها در کشور آمریکا بیش از یک میلیون سازمان کوچک و متوسط آگهی های تبلیغاتی خو د را روی فیس بوک منتشر می کنند و همچنین گفته می شود سازمان های بزرگ آمریکایی سالانه بیش از 100 میلیون دلار بودجه تبلیغاتی خود را به فیس بوک اختصاص می دهند.هم اکنون تعداد مشترکان فیس بوک از 2 میلیارد نفر هم فراتر رفته است و بیش از یک میلیون سایت اینترنتی با لینک مستقیم برای ورود به صفحه شخصی در فیس بوک موجود است.


توییتر

با 10 شبکه اجتماعی برتر جهان آشنا شوید

توییتر برای آن دسته از کاربرانی که تمایل دارند پیام های کوتاه خود را با دیگران به اشتراک بگذارند، بهترین شبکه اجتماعی محسوب می شود. توییت های کوتاه طی چند سال گذشته توانسته اند دنیای شبکه های رسانه ای را متحول کنند. کارشناسان می گویند توییتر را باید به اندازه فیس بوک جدی گرفت و آن را یکی از تاثیرگذارترین سایت های اینترنتی جهان دانست. این سایت هم اکنون بیش از 650 میلیون عضو ثبت شده دارد و 34درصد بازاریابان از توییتر برای فروش محصول و موفقیت حضور خود در بازار جهانی استفاده می کنند.

LinkedIn

با 10 شبکه اجتماعی برتر جهان آشنا شوید

از این سایت به عنوان بزرگ ترین شبکه اجتماعی سازمانی در جهان یاد می شود. این سایت شبکه های تخصصی در میان کارشناسان جهان ایجاد کره است و مدیران و کارمندان را به هم متصل می کند. در حال حاضر بیش از 467 میلیون نفر در LinkedIn عضو هستند و با گذشت هر یک ثانیه دو عضو جدید به این شبکه اجتماعی افزوده می شود. در هر ماه به طور میانگین 97 میلیون نفر از اعضای LinkedIn به صفحه اختصاصی خود سر می زنند و این مرکز پیش بینی کرده تعداد مشترکان خود را تا سال 2020 به سه میلیارد نفر برساند.
Google Plus

با 10 شبکه اجتماعی برتر جهان آشنا شوید

این شبکه اجتماعی که تحت مدیریت گوگل خدمات خود را ارایه می دهد، به طور میانگین در هر ماه 500 میلیون کاربر فعال دارد و در بیشتر مواقع برای بازاریابی و فعالیت های آنلاین تخصصی مورد استفاده قرار می گیرد. در فصل دوم سال 2017 میلادی میزان ارتباط مثبت میان مشترکان Google+ و برندهای بزرگ جهان 53درصد بیشتر شده است. در حال حاضر یک میلیارد حساب کاربری فعال در Google+ موجود است و گفته می شود هر سال تعداد کاربران آن 33 درصد افزایش می یابد. بزرگ ترین گروه مخاطبان این شبکه اجتماعی را افراد 45 تا 54 سال تشکیل می دهند و تعداد آنها از سال 2012 به بعد 56 درصد افزایش یافته است.

یوتیوب

با 10 شبکه اجتماعی برتر جهان آشنا شوید

این سایت که یکی از زیرمجموعه های گوگل محسوب می شود، بزرگ ترین مرکز انتشار تصاویر ویدیویی آنلاین در جهان است. پیش بینی می شود یوتیوب در سال 2016 میلادی بیش از 5.6 میلیارد دلار درآمد داشته باشد. هم اکنون در هر ماه شش میلیارد ساعت ویدیو روی سایت یوتیوب مشاهده می شود و کاربران موبایلی روزانه یک میلیارد ویدیو منتشرشده روی آن را تماشا می کنند. در مجموع روزی چهار میلیارد ویدیو روی یوتیوب مشاهده می شود و در هر دقیقه معادل 300 ساعت فایل تصویری جدید در این سایت قرار می گیرد.

Pinterest

با 10 شبکه اجتماعی برتر جهان آشنا شوید

این شبکه اجتماعی یکی دیگر از ابزارهای رسانه ای آنلاین محسوب می شود که طی مدت کوتاه پیشرفت قابل ملاحظه داشته است. هم اکنون بیش از 70 میلیون کاربر فعال در این شبکه اجتماعی عضو هستند که 85درصد آنها را زنان تشکیل می دهند و بیش از 9 میلیون کاربر هم از طریق صفحه اختصاصی خود در فیس بوک وارد Pinterest می شوند. این شبکه اجتماعی یکی دیگر از ابزارهای رسانه ای آنلاین محسوب می شود که طی مدت کوتاه پیشرفت قابل ملاحظه داشته است. هم اکنون بیش از 70میلیون کاربر فعال در این شبکه اجتماعی عضو هستند که 85درصد آنها را زنان تشکیل می دهند و بیش از 9 میلیون کاربر هم از طریق صفحه اختصاصی خود در فیس بوک وارد Pinterest می شوند.

اینستاگرام

با 10 شبکه اجتماعی برتر جهان آشنا شوید

بازاریاب ها این روزها اینستاگرام را یکی از بهترین پلتفرم های اجتماعی می دانند و توجه ویژه به آن دارند. اینستاگرام یک شبکه اجتماعی بسیار کاربردی برای روایت انواع داستان های تصویری است و می تواند در زمینه های مختلف مورد استفاده قرار گیرد. بیش از 800 میلیون کاربر جهانی در طول هر ماه به صفحه اختصاصی خود در اینستاگرام سر می زنند و روزانه 75 میلیون کاربر از خدمات آن استفاده می کنند. به طور کلی 20درصد کاربران اینترنتی جهان با اینستاگرام درگیر هستند و جوانان بزرگ ترین گروه مخاطبان این مجموعه اند.

از مجموع مشترکان اینستاگرام، 51 درصد را مردان تشکیل می دهند و 14 درصد مطالبی که روی آن منتشر می شود حین رانندگی به اشتراک گذاشته می شود. البته طبق آمار هشت درصد حساب های کاربری در اینستاگرام جعلی یا غیرواقعی هستند و 90 درصد اعضای این گروه را افرادی تشکیل می دهند که کمتر از 35 سال دارند. اینستاگرام یکی از زیرمجموعه های فیس بوک محسوب می شود.

Tumblr

با 10 شبکه اجتماعی برتر جهان آشنا شوید

به عنوان یکی از زیرمجموعه های یاهو توانسته است خود را به یکی از موفق ترین شبکه های اجتماعی جهان تبدیل کند. این پلتفرم میکروبلاگ برای به اشتراک گذاری عکس، ویدیو، فایل صوتی، متن، پرسش و هر آنچه کاربر نیاز دارد مورد استفاده قرار می گیرد. هم اکنون بیش از 420 میلیون نفر در Tumbir عضو هستند و این افراد تاکنون 217 میلیون وبلاگ شخص ی ایجاد کرده اند.در هر روز بیش از 120 هزار وبلاگ در این شبکه اجتماعی به روز می شود و تاکنون 99 میلیارد عکس و مطلب روی آن قرار گرفته است.

Flickr

با 10 شبکه اجتماعی برتر جهان آشنا شوید
این شبکه اجتماعی که به به اشتراک گذاری عکس و ویدیو اختصاص دارد، یکی از زیرمجموعه های یاهو محسوب می شود و روزانه 3.5 میلیون عکس جدید روی آن قرار می گیرد. این شبکه اجتماعی در مجموعه 92 میلیون مشترک فعال دارد که کاربران آن از 63 کشور باید با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند. تاکنون بیش از 10 میلیارد عکس از سوی کاربران Flickr روی آن منتشر شده است و این افراد بیش از دو میلیون گروه اختصاصی تشکیل داده اند.

Reddit

با 10 شبکه اجتماعی برتر جهان آشنا شوید

این شرکت اجتماعی موبایلی با هدف سرگرمی مورد استفاده قرار می گیرد و اعضای ثبت شده انواع محتویات مورد نظر خود را به اشتراک می گذارند. این ابزار اجتماعی در هر ماه به طور میانگین 174 میلیون کاربر فعال دارد و طی 10 سالی که از زمان تاسیس آن می گذرد بسیار محبوب شده است. کاربران از 209 کشور جهان در  Reddit عضو شده اند و در هر ماه 7.55 میلیارد صفحه در این شبکه اجتماعی مشاهده می شود.
 
در پایان نمونه از شبکه های اجتماعی ثبت شده را مشاهده کنید
 



شبکه اجتماعی myspace شیک فام

 

شبکه اجتماعی Reddit شیک فام

 

شبکه اجتماعی plurk شیک فام

 

شبکه اجتماعی diigo شیک فام

 

شبکه اجتماعی medium شیک فام

 

شبکه اجتماعی twitter شیک فام

 

شبکه اجتماعی plus شیک فام

 

شبکه اجتماعی pinterest شیک فام

 

شبکه اجتماعی facebook شیک فام

 

شبکه اجتماعی facenama شیک فام

 

شبکه اجتماعی aparat شیک فام



:: بازدید از این مطلب : 482
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 11 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

بخش بهترین های سایت وینفون با هدف معرفی بهترین بازی ها و برنامه ها در زمینه های مختلف مقاله هایی را تحت این عنوان منتشر می کند. این هفته قصد معرفی بهترین لغت نامه های دوزبانه انگلسیی به فارسی و فارسی به انگلیسی را برای سیستم عامل ویندوز و ویندوز موبایل  را داریم، در ادامه همراه وینفون باشید.

 امروزه زبان انگلیسی در اکثر امور و کشورها مورد استفاده قرار می گیرد و همه آن را به عنوان یک زبان بین الملل می شناسند، با این وجود ما نیاز بیشتری به یادگیری این زبان برای ارتباط با افراد در سراسر جهان یا خواندن کتاب ، مجله، خبر و خیلی کارهای دیگر داریم. از طرفی با گسترش حوزه تکنولوژی در بین افراد جامعه، آن ها ترجیح می دهند تا از کتاب های کاغذی استفاده نکنند و از کتاب ها و برنامه هایی استفاده کنند که می توانند رو گوشی تلفن همراه و یا تبلت خود همیشه همراه داشته باشند. یکی از کتاب های که برای هر فردی که نیاز به یادگیری و یا دانستن زبان خارجه دارد کتاب های فرهنگ لغت یا دیکشنری است. فرهنگ لغت کتابی است که در آن معانی واژه ها، تلفظ و یا اطلاعات کاربردی درباره آن ها وجود دارد. فرهنگ لغت های دوزبانه مانند انگلیسی به فارسی و یا ترجمه فارسی به انگلیسی معمولا بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. از این رو و با اهمیت بالای این برنامه ها در این قسمت بهترین ها را در این زمینه خدمت شما معرفی می کنیم.

EZDictionary

ezdictionary1

دیکشنری یونیورسال دیگر برای استفاده شما EZDictionary نام دارد. برنامه ای با قیمت ۱.۴۹ دلاری که البته شما می توانید آن را امتحان کنید و در صورتی که از استفاده آن راضی باشید مبلغ مورد نظر را پرداخت کنید. این یک برنامه تمام عیار برای برطرف کردن نیازهای یک زبان آموز است. در این نرم افزار می توانید تمامی لغات ضروری برای امتحان IELTS به همراه سوال های متعدد مربوط به آن ها را مطالعه کنید و زبان انگلیسی خود را تقویت کنید. این اپلیکیشن عالی توسط جناب حسام کاشفی عزیز ساخته و منتشر شده است. از ویژگی های بسیار عالی این نرم افزار هماهنگی خوب آن با دستیار صوتی ویندوز یعنی کرتانا است، به گونه ای که به راحتی می توانید حتی زمانی که اپلیکیشن بسته است، از طریق کرتانا کار های ترجمه ی خود را انجام دهید.

برخی ویژگی های برنامه EZDictionary:

  1. دیکشنری آنلاین (در حدود ۷۰ زبان)
  2. دیکشنری آفلاین اختصاصی انگلیسی – فارسی
  3. دیکشنری انگلیسی به انگلیسی
  4. واژگان و سوالات IELTS
  5. نوتیفیکیشن های تعاملی
  6. یکپارچه با کرتانا
  7. روش لایتنر
  8. کلمه ی روز + کاشی زنده
  9. ذخیره ی واژه های مورد علاقه

برای دانلود این برنامه می توانید بر روی تصویر کلیک کنید یا از کد QR زیر استفاده کنید.

EZDictionary55


SkyDic:

skydic3

برنامه SkyDic برنامه ای متفاوت با دیگر دیکشنری ها است چرا که شما برای استفاده از این برنامه می توانید گلاسوری های متفاوت را دانلود و از آن ها استفاده کنید. این که شما بتوانید از چند دیکشنری عمومی و تخصصی در کنار هم استفاده کنید نشان برتری این برنامه به دیگر برنامه ها می تواند باشد. شما می توانید گلاسوریی ها با فرمت mdx و فایل‌ های دیتا با فرمت mdd را دانلود و در برنامه وارد کنید. برنامه SkyDic نیز یک برنامه ایرانی که توسط حسین زارعی ساخته شده است.

برخی ویژگی های برنامه SkyDic:

  1. نصب گلاسوری ‌ها با فرمت mdx و فایل‌ های دیتا با فرمت mdd
  2. جا به‌ جایی سریع بین گلاسوری ‌های نصب شده
  3. نمایش تصاویر و پشتیبانی از هایپرلینک
  4. تلفظ آفلاین با استفاده از موتور متن به گفتار سیستم عامل
  5.  قابلیت نصب پکیج‌ های تلفظ طبیعی آفلاین
  6. سازگار با برنامه‌ های کتاب‌خوان مثل Tucan Reader و Bookviser Reader
  7. تشخیص کلمات با استفاده از میکروفون
  8. پشتیبانی از فرامین صوتی و کرتانا

برای دانلود این برنامه می توانید بر روی تصویر کلیک کنید یا از کد QR زیر استفاده کنید.

SkyDicqr-code-skydic


Advanced Persian Dictionary:

advanced-persian-dictionary1

برنامه ای که شما با آن علاوه بر استفاده از واژگان می توانید از موتور جستجوگر گوگل نیز استفاده کنید و علاوه بر ترجمه کلمات از ترجمه جملات خود نیز آگاه شوید، البته برای استفاده از بخش گوگل ترنسلیت باید به اینترنت متصل باشید ولی در استفاده از لغت نامه نیازی به اینترنت ندارید و حتی در این حالت می توانید از تلفظ کلمات به دو لهجه آمریکایی و بریتانیایی نیز بهره مند شوید. جملات رایج مربوط به هر کلمه را ببینید. با توجه به منوی این برنامه شما توانایی استفاده راحت و سریع از تمام بخش های برنامه را دارید فقط کافی است به سمت ها چپ و راست صفحه را بکشید. این برنامه تنها نسخه موبایل را دارا می باشد و روی ویندوز فون ۸ و ۸.۱ و ویندور موبایل ۱۰ نیز قابل نصب است.

برخی ویژگی های برنامه Advanced Persian Dictionary:

  1. تلفظ صوتی آمریکایی و بریتانیایی به صورت آنلاین و آفلاین
  2. آوا شناسی آمریکایی و بریتانیایی و فارسی
  3. استفاده آفلاین از قسمت لغت نامه
  4. موتور جستجوگر گوگل برای ترجمه جملات
  5. جملات کاربردی برای هر کلمه

برای دانلود این برنامه می توانید بر روی تصویر کلیک کنید یا از کد QR زیر استفاده کنید.

advanced-persian-dictionary qr-advanced-persian-dictionary

 

منبع : وینفون



:: بازدید از این مطلب : 472
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

جشنواره بین المللی خوارزمی را می توان برجسته ترین رویداد علمی کشور دانست. این مسابقه علمی یکی از ابزارهای انگیزشی برای پیشرفت علمی در ایران است و موجب کشف استعدادها و طرح های برحسته علمی و صنعتی می شود.

در سال 1366 که این جشنواره برای اولین بار زیر نظر سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران آغاز شد، شاید کمتر کسی فکر می کرد که این بذر کاشته شده در روزهای حساس دفاع مقدس، ثمرات بارزی داشته باشد. سازمان پژوهش های صنعتی که زیر نظر وزارت علوم و تحقیقات است در سال 1368  تصمیم گرفت طرح های دانش آموزی نیز در سومین دوره جشنواره خوارزمی، حضور پیدا کنند.

جهت آگاهی از تاریخچه، اهداف، سیاست ها و بخش های جشنواره خوارزمی در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.

جشنواره خوارزمی تا دوره چهارم با حضور طرح های داخلی برگزار می شد. از سال 1370 به یک رویداد بین المللی تبدیل گشت و در آن علاوه بر طرح های داخلی و دانش آموزی طرح های خارجی نیز به رقابت گذاشته شد.

یازدهمین دوره این مسابقه علمی نیز با تغییر برگزار شد. مسئولان برگزاری مسابقات سال 1376 تصمیم گرفتند، این دوره را با حضور طرح های ایرانیان مقیم خارج در کنار دیگر طرح های ارسالی در سال های قبل برگزار کنند. اما آخرین تغییر در جشنواره بین المللی خوارزمی جدا شدن طرح های دانش آموزی از این جشنواره علمی در سال 1378 بود. در این سال اولین دوره جشنواره جوان خوارزمی ایجاد و سیزدهمین دوره جشنواره بین المللی خوارزمی بدون حضور طرح های دانش آموزی برگزار شد.

نام این جشنواره از محمد بن موسی خوارزمی ریاضیدان، فیلسوف، جغرافیدان و منجم برجسته ایرانی که در دوره عباسیان زندگی می کرده، گرفته شده است. این دانشمند ایرانی در سال 185 هجری قمری(780 میلادی) به دنیا آمده است. خوارزمی علم جبر را پایه گذاری کرد بر همین اساس به احترام او، روش ها و شیوه ها ی محاسبات در ریاضیات را الگوریتم (برگرفته از الخوارزم) نامیدند.

جشنواره بین المللی خوارزمی

ارج نهادن به تلاش های پژوهشگران، مخترعان و مبتكران، ايجاد بستر مناسب براي همكاری های علمی و همچنین تعامل ميان انديشمندان داخلی و خارجی از بارزترین اهداف در برگزاری این رویداد علمی بوده است.

جشنواره بین المللی خوارزمی

این هدف ها با دو سیاست اجرایی شده اند . اولین سیاست در این جشنواره، شناسايی، جذب و پرورش استعدادها در زمينه‌ های علمی و صنعتی بوده و دیگری حمایت های مادی و معنوی از برگزیدگان است. هرچند خیلی از کارشناسان اعتقاد دارند این جشنواره بیشتر به سمت طرح های علمی رفته و کمتر بر روی طرح های صنعتی تمرکز می کند.

طرح هایی که در جشنواره شرکت داده می شوند در چهار دسته تقسیم بندی می گیردند.

1- پژوهش های بنیادی (Basic Research): در این بخش پژوهش های طراحی شده برای فهم نوین از فرآیندهای تازه و اصول اساسی است. البته پژوهش های بنیادی که از مقالات چاپ شده در نشریات معتبر علمی خارجی و داخلی برخوردار باشند، امتیاز ویژه ای در بررسی های جشنواره دارند.

2- پژوهش های کاربردی (Applied Research): پزوهش هایی که برای خلق فناوری های جدید انجام می شود در این دسته قرار می گیرد. این پژوهش ها علاوه بر داشتن تاییده از مراجع معتبر، باید سفارش داشته باشند. همچنین قابل ارائه بودن یکی دیگر از فاکتور پژوهش های این دسته است.

3- پژوهش های توسعه ای (R&D): پژوهش هایی هستند که توسعه محصول یا فرآیند صنعتی را حاصل شوند. البته طرح هایی که به تولید انبوه رسیده باشند نیز در این دسته قرار می گیرند.

4- ابتکار (Innovation): هرچند که بسار واضح است ولی در یک جمله گفت بهره برداری موفق از ایده های نوین در این دسته قرار دارد.

جشنواره بین المللی خوارزمی

این 4 دسته طرح پس از طی 14 مرحله به طور کامل بررسی می شوند تا از برترین ها در مراسم اصلی جشنواره تقدیر گردد. مراسم نهایی جشنواره هر ساله بهمن و اسفند با حضور صاحبان طرح های برتر، مهمانان خارجی و مقامات عالی رتبه کشوری برگزار می شود.

جشنواره بین المللی خوارزمی

اهداي جوايز نقدی (ارزی ـ ريالی) به پژوهشگران، مبتكران و مخترعان برگزيده، اهدای تقديرنامه و جوايز توسط رياست محترم جمهوری، استفاده از آئين نامه نحوه پذيرش برگزيدگان جشنواره‌ ها و مسابقات علمی در دوره‌ های آموزش عالی، فراهم نمودن تسهيلات، امكانات و معرفي جهت دريافت وام به صندوق ها، ارائه تسهيلات به برگزيدگان به منظور شركت در نمايشگاه های داخل و خارج از كشور و همچنین فراهم آوردن عضويت آنان در مراكز رشد، از جمله حمایت های مادی و معنوی جشنواره بین المللی خوارزمی است.

جشنواره بین المللی خوارزمی

این جشنواره حامیان داخلی و خارجی زیادی دارد. وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بنیاد ملی نخبگان، سازمان صنایع هوا فضاو سازمان صنایع دفاع از حامیان برجسته داخلی این رویداد علمی کشور هستند.

همچنین سارمان همکاری های اقتصادی هشت کشور در حال توسعه، کمیسیون علوم و فناوری برای توسعه پایدار در جنوب، موسسه فرهنگی اکو، سازمان همکاری های اقتصادی، سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد، مرکز بین المللی تحقیقات کشاورزی در مناطق خشک، آکادمی علوم کشورهای در حال توسعه، سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد، سازمان توسعه صنعتی ملل متحد، مجتمع جهانی سازمان های تحقیقات صنعتی و فناوری، سازمان جهانی مالکیت فکری، مرکز منطقه ای علون و انتقال فناوری اتحادیه کشورهای منطقه ای کشورهای حاشیه اقیانوس هند و طرح کلمبو حامیان بین المللی جشنواری خوارزمی را تشکیل می دهند.

جشنواره بین المللی خوارزمی

مهلت ارسال آثار به جشنواره امسال که تا پایان مهرماه تمدید شده بود پایان یافته و کار بررسی طرح های ارسالی آغاز شده است.

این جشنواره همیشه افراد با استعداد و توانمندی را کشف کرده اما معرفی ایده ها و افراد برتر به صنعت کشور، ناقص انجام می شود. در نتیجه این ایده ها به مرحله اجرای گسترده یا تولید انبوه نرسیده و در همان سطح می مانند.

نمونه ای از طرح های برتر

طراحی و ساخت كوره آزمايشگاهی مادون قرمز با نرخ گرمايشی بالا، بررسی و توليد راديوايزوتوپ پرازئوديميوم-142، ربات با چرخ توپی، سيستم پوشيدنی اندازه گيری حركت سه بعدی كمر انسان توسط تكنولوژی سنسور های پارچه ای، طراحی بال هواپيمای فوق سبك با مكانيزم ايرفويل متغير و پمپ جديد انژکتور با توان مصرفی کم برخی از طرح های جشنواره جوان خوارزمی دربخش های دانش آموزی و دانشجویی است.

برای آشنایی بیشتر با نمونه انواع طرح های برگزیده، به صورت خلاصه به برخی از آنها در زیر اشاره می کنیم:

ربات چند منظوره - رتبه اول الکترونیک در جشنواره جوان خوارزمی -محقق : عباس رحيمی-استفاده از روبات ها معمولا جهت يک يا دو منظور است. روبات چند منظوره قابليت اين را دارد که اقدامات متفاوتی مثل پرتاب اشياء ، کاوشگری ، بازی فوتبال و انجام کارهای ديگر را صورت دهد.

بريل نوت - رتبه اول کامپیوتر در جشنواره جوان خوارزمی - پژوهشگران: مصطفی و مرتضی دولتی- اين طرح جهت رفاه نسبی روشن دلان عزيز طراحی گرديده است. در بخش سخت افزاری يک صفحه کليد خاص بريل در نظر گرفته شده و همراه با يک بلندگوی کوچک در صفحه کليد ، کاربری آن را برای روشندلان آسانتر نموده است. از ويژگی های اين طرح در بخش نرم افزاری گويا بودن راهنمای برنامه ها است که کلمه به کلمه کاربر روشندل را راهنمايي می کند. اين دستگاه قابليت اتصال به پرينتر مخصوص جهت پرينت خط بريل را  دارد.

تبدیل تصویر به متن قابل ویرایش- رتبه برتر کامپیوتر در جشنوار جوان خوارزمی - پژوهشگر: سهراب عاملی - اين طرح با بکارگيری ايده خلاقانه، الگوريتم های ابداعی و پياده سازی مناسب قادراست تصوير حروف فارسی را به طور خودکار (با انجام تنظيمات خاص) اسکن کند. سپس متن اسکن شده را طي چند مرحله تشخيص تبديل به متن قابل ويرايش نمايد. از ويژگی های طرح فوق تبدیل کتاب به متن بدون نياز به صرف وقت، نيروی انسانی و هزينه زیاد است.

پیشبرد مرزهای دانش در جراحی مغز و اعصاب در جهان و تلاش در ارتقای این علم در ایران، نانو اسیلاتور میکروموج اسپینترونیکی با مواد ناهمسان گرد، طراحی و ساخت سیستم انتقال نوری اس تی ام، شبیه ساز کامل متحرک هواپیمای ایران 140، مطالعه جامع بیماری جاروئک لیموترش در جنوب کشور، تولید واکسن زنده گامبرو، ژن های سازگاری نسبی جدید در انسان، نانو الکتروشیمی، نشر القایی انباشتگی مولکولی از جمله طرح های برگزیده در جشنواره بین المللی خوارزمی است.

اسامی برگزیدگان پانزدهمین دوره جشنواره جوان خوارزمی -1392

اسامی برگزیدگان پانزدهمین دوره جشنواره جوان خوارزمی -1392

اسامی برگزیدگان بیست و هفتمین دوره جشنواره بین المللی خوارزمی -1392

اسامی برگزیدگان بیست و هفتمین دوره جشنواره بین المللی خوارزمی -1392

امسال بیست و هشتمین دوره جشنواره بین المللی برگزار می شود و جشنواره جوان خوارزمی نیز شانزدهمین دوره خود را تجربه می کند.

منبع : دیجیاتو



:: بازدید از این مطلب : 425
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 مهر 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی

 

لینک سازی یکی از مهمترین کار هایی است که یک وبسایت برای پیشرفت به آن نیاز دارد . خیلی از کسانی که به تازگی وارد دنیای سئو و بهینه سازی وبسایت شده اند با واژه لینک سازی کمی مشکل دارند و دقیق نمیدانند که چطور میبایست لینک سازی طبیعی انجام داد .

قبل از هرچیزی باید بگم لینک سازی به فاکتور های زیادی بستگی دارد که با سرچ در گوگل میتوانید به این فاکتور ها دسترسی داشته باشید . لینک سازی در وبلاگ ها نیز یکی از بهترین روش های دریافت لینک طبیعی میباشد که در این مقاله قصد داریم به شما توضیح دهیم که چگونه میتوانید از وبلاگدهی ها لینک دریافت کنید .
تا انتهای این مقاله همراه ما باشید :

لینک سازی در وبلاگ ها

همانطور که در ابتدای این مقاله عرض کردیم لینک سازی در وبلاگ ها یک روش طبیعی میباشد و از روش های کلاه سیاه به حساب نمی آید البته بعضی از سئوکار ها به این حرف اعتقاد ندارند و اختلاف نظر در آن وجود دارد ولی به هرحال با توجه به تجربه شخصی بنده لینک ساختن در وبلاگ ها در صورتی که اصولی باشد باعث افزایش رتبه میشود .
ساخت بک لینک در وبسایت ها قواعدی را به همراه دارد که اگر به آنها توجه کنید درصد پنالتی شدن وبسایت را به صفر خواهد رساند .
سعی کنید در تمامی وبلاگدهی ها عضو شوید و برای خود حداقل یک وبلاگ راه اندازی کنید . از آن جایی که وبلاگ یک ساب دامین از دامین اصلی میباشد دارای دامین آتوریتی بالایی است و تنها کاری که شما میبایست انجام دهید این است که در وبلاگ ها شروع به تولید محتوا کنید و پیج اتوریتی وبلاگ خود را افزایش دهید و سپس در آنها شروع به لینک ساختن نمایید .

نکته :

  • اگر با نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی آشنایی داشته باشید باید بدانید که قرار دادن تعداد زیادی لینک در یک مقاله تاثیر کمی خواهد داشت و حتما میبایست در مقالات خود از ۳ الی ۴ لینک استفاده نمایید .
  • لینک گرفتن از وبلاگ هایی که با پیج اتوریتی ۱ هستند نیز اهمیت دارد ولی اگر پیج اتوریتی وبلاگ خود را بیشتر کنید تاثیر ان چند برابر خواهد شد
  • در لینک سازی خود تنوع داشته باشید یعنی فقط با یک انکر تکست یا کلمه کلیدی لینک سازی انجام ندهید و کلمات کلیدی خود را تغییر دهید .
  • فقط در وبلاگدهی ها لینک سازی انجام ندهید و در فروم ها و … نیز اقدام به لینک سازی کنید .
  • بیشتر وبلاگدهی ها لینک های بصورت فالو میدهند بنابراین سعی کنید از وبلاگ هایی لینک بگیرید که دامین اتوریتی بالاتری نسبت به سایت شما دارند .
  • توجه کنید که فقط در وبلاگ ها به وبسایت خود لینک ندهید یعنی در یک مقاله ۱۰۰۰ کاراکتری که در آن ۵ لینک وجود دارد سعی کنید ۲ یا ۳ لینک به وبسایت خود دهید و مابقی لینک ها را به وبلاگ دیگر و یا سایت دیگر دهید .

اگر به نکاتی که در بالا گفته ایم به درستی عمل کنید حتما نتیجه خوبی خواهید گرفت فقط توجه داشته باشید که در لینک سازی عجله ای وجود ندارد و سعی کنید کم کم اقدام کنید همچنین یک مقاله راجب به لینک سازی در فروم ها نیز منتشر کرده ایم که پیشنهاد میکنم حتما مطالعه نمایید .

لیست بهترین وبلاگدهی های ایرانی

وبلاگدهی های گوناگونی وجود دارند که شما میتوانید در انها اقدام به لینک سازی کنید که از قدیمی ترین آنها میتوان بلاگفا , میهن بلاگ , رز بلاگ و … را اشاره نمود که علاوه بر لینک ساختن در انها میتوانید بازدیدکننده به وبسایت خود جذب نمایید .
بالاترین دامین آتوریتی در بین وبلاگ های ایرانی مطعلق به بلاگفا میباشد که دارای دامین اتوریتی ۷۲ است که بنظر بنده یکی از بهترین وبلاگدهی ها میباشد . درضمن تعدادی وبلاگ با پیج اتوریتی بالای ۳۰ نیز در وبسایت تسمینو به فروش گذاشته شده است که میتوانید آن ها را خریداری نموده و در آن ها اقدام به لینک ساختن نمایید .

در وبلاگدهی های خارجی نیز لینک سازی انجام دهیم ؟

سیستم های وبلاگدهی زیادی وجود دارد در خارج از کشور که با دامین اتوریتی گاها ۱۰۰ نیز میباشد مانند وردپرس , بلاگر و … ولی توصیه میکنیم که بیشتر در وبلاگدهی های ایرانی فعالیت داشته باشید زیرا این وبلاگدهی ها بیشتر فیلتر هستند و بازدید کننده ایرانی نمیتوانید جذب کنید ولی درکل وبلاگدهی های خارجی نیز مفید هستند ولی نه به اندازه وبلاگدهی های ایرانی .

نتیجه

لینک بیلدینگ یکی از مهمترین فعالیت ها در سئوی خارجی وبسایت میباشد و هر وبسایتی میبایست آن را به درستی انجام دهد و لینک سازی نیز روش های گوناگونی دارد که یکی از آن ها وبلاگ ها میباشند که شما با انتشار رپورتاژ اگهی در این وبلاگ ها میتوانید لینک های مفیدی را دریافت کنید .

امیدوارم که از این مقاله آموزش سئو و لینک بیلدینگ راضی بوده باشید و با نظرات خود درباره این مطلب دیگران را نیز درباره نظرات خود آگاه کنید

ما برای شما حدود 200 وبلاگ قرار میدهیم که میتونید لینکسازی رو با مبلغ ناچیزی انجام بدید لیست وبلاگ هارو مشاهده کنید

http://helenmusic.blogtez.com
http://helenmusic.tebyan.com
http://dlmusicnewsong.blogfa.com
http://newmusicpop..com
http://musicdlsong.mihanblog.com
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://moosighijadid.blog.ir
http://ahanghayeshad.parsiblog.com
http://ahanglove.blogsky.com
http://ahangirani.niloblog.com
http://radiomusic.emyspot.com/blog/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://HappyMusicdownload.blogspot.com
http://downloadahang.eklablog.com
http://mp3ahang.hatenablog.com
http://helenmusicir.wordpress.com
http://musicremix.fardblog.com
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://musiciranijadid.avablog.ir
http://musicghamgin.javanblog.ir
http://ahangirani2018.monoblog.ir
http://musicorkest.farsiblog.com
https://musicirooni.site123.me
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://newmusic2018.vcp.ir
http://tehranmusic.blogsazan.com
http://rezamohebi.doodlekit.com/blog
http://bestmusic.mizbanblog.com/
http://radiomusic.emyspot.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://ahang2019.tinysite.ir/
http://avamusic.parsablog.com/
http://mp3baran.blogtez.com
http://ahangmojaz2018.bestblog.ir
http://abrmusic.roomfa.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://newsongmusic.niloblog.com
http://ahangirooni.blogsky.com
http://musicshad.persianblog.ir
http://www.oldmusicall.loxblog.com
http://radiojavanmusic2019.mihanblog.com
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://ahangtaraneh.hamrahblog.com
http://akadmusic.weblog.com.co
http://radiomusic.limoblog.ir
http://pormusic.negarablog.ir
http://alexmusic.blograz.ir
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://ahangirooni.vistablog.ir
http://blogmusic.noblog.ir
http://nex1music.kowsarblog.ir
http://nicmusic.madblog.ir
https://sites.google.com/site/ahoomusic2019/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://jenabmusic.blogr.ir
http://nicemelody.sitearia.ir
http://popmusic.wallinside.com
http://faridmusicall.yektablog.net
http://simamusic.takblog.net
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://bia2music.bigsite.ir
http://ahangfa.azadblog.com
https://sites.google.com/site/musicall2019/
http://arismusic.tebyan.net/newindex.aspx
http://musicgold2019.blogsky.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://ahangnatanz.tebyan.net/newindex.aspx
http://persianmusic2019.mihanblog.com
https://sedabaran2019.blogspot.com/
http://bornamusic1998.loxblog.com/
https://sites.google.com/site/romanjadid2019
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://aradmusic.tebyan.net/newindex.aspx
http://ardalanmusic.loxblog.com/
http://topmusic2019.mihanblog.com
https://sites.google.com/site/romanasheghaneh22
http://bluemusic4.blogsky.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://wikimusic2019.mihanblog.com
http://moosighi2019.tebyan.net/newindex.aspx
http://catmusic2019.loxblog.com/
http://sahelmusic2019.mihanblog.com
https://tehmusic2019.blogspot.com/
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://ahang2020.tebyan.net/newindex.aspx
http://newmusic2019.mihanblog.com
http://azadmusic.blogsky.com/
https://asramusic2019.blogspot.com/
http://popmusic2019.mihanblog.com
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://Farskids2019.mihanblog.com
http://roztaraneh.tebyan.net/newindex.aspx
https://musicazad2020.blogspot.com/
http://atenaahang.mihanblog.com
http://yasmusic2010.loxblog.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://mahanmusic2019.mihanblog.com
https://ahangpop.persianblog.ir
http://hanrimp3.loxblog.com/
https://parniamusic.blogspot.com
http://vidamusic.unblog.fr/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://ahangfarsi2019.blogsky.com/
http://beckmusic.blogsky.com/
http://ahangseda.tebyan.net/newindex.aspx
https://sites.google.com/site/lormusic2000/
http://lionmusic1100.loxblog.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://rockmusic.tebyan.net/newindex.aspx
http://ariamusic2020.loxblog.com/
http://daryamp3.mihanblog.com
https://ahangkordijadid.persianblog.ir
http://ahangkhas2020.blogsky.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
https://ahanglorijadid.persianblog.ir
http://leylaahang2019.loxblog.com/
http://badrudmusic.tebyan.net/newindex.aspx
http://ArefMusicall.mihanblog.com
https://sites.google.com/site/kordimusic2019/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
https://moosighi2019.blog4ever.com
http://dogmusic2211.loxblog.com/
http://musicjadid2019.mihanblog.com
https://musicshomalinew.persianblog.ir
http://royataraneh.blogsky.com
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
https://musicjonoobi.persianblog.ir
http://natashadl.mihanblog.com
http://musicirani.niniweblog.com
http://hiradmusic2020.loxblog.com/
http://oldmusic1.blogsky.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
https://sites.google.com/site/ketabjadid11/
https://sites.google.com/site/beytoote11/
https://sites.google.com/site/yellowmusic23
https://www.plurk.com/helenmusic
https://www.smore.com/wpcvs
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
https://www.wykop.pl/mikroblog/
http://www.leapzipblog.com/profile/helenmusic76
https://parsamusic65072360.wordpress.com/blog/
http://eduahang.ucoz.net
https://oldmusichappy.blogspot.com
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
https://musicwedding2020.blogspot.com
https://radiojavan11.blogspot.com/
https://ahangshad2010.blogspot.com/
https://musicbirthday.persianblog.ir/
https://taranehasheghaneh.persianblog.ir/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
https://moeinmusic11.persianblog.ir
https://narjesmusic.persianblog.ir
https://mahanmusic2018.persianblog.ir
http://zahramosighi.blogsky.com
http://eshghtaraneh.blogsky.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://silvermusic2020.blog.ir/
http://javadmusic2019.vcp.ir/
http://perspolismusic.niloblog.com/
http://sepahanmusic.niloblog.com/
http://esteghlalmusic.niloblog.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://tractormusic.niloblog.com/
http://zobahanmusic.niloblog.com/
http://fooladmusic.niloblog.com/
http://nasajimusic.niloblog.com/
http://abadanmusic.niloblog.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://parsjonoobimusic.niloblog.com/
http://sepidroodmusic.niloblog.com/
http://messimusic.mizbanblog.com/
http://suarezmusic.haniablog.com/
http://albamusic.dibablog.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://arturmusic.asemanblog.com/
http://ronaldomusic.bestblog.ir/
http://modricmusic.bestblog.ir/
http://kroosmusic.bestblog.ir/
http://marcelomusic.bestblog.ir/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://neymarmusic.farsiblog.com/
http://eriksenmusic.sitearia.ir/
http://kanemusic.sitearia.ir/
http://cavanimusic.sitearia.ir/
http://rabiotmusic.sitearia.ir/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://pogbamusic..com/
http://jonesmusic..com/
http://hazardmusic..com/
http://willanmusic..com/
http://kantemusic..com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://abidalmusic..com/
http://cotimusic..com/
http://alabamusic..com/
http://reusmusic..com/
http://ozilmusic..com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://avamusic22.parsablog.com
http://musicirooni.parsablog.com/
http://avasong.parsablog.com/
http://radiomusic1.parsablog.com/
http://ahangbaran.blogr.ir/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://musicbaran20.blogr.ir/
http://ganjamusic.blogr.ir/
http://bia2music.blogr.ir/
http://popmusic1.blogr.ir/
http://behmusic.blogr.ir/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://orangemusic.noblog.ir
http://rohammusic.monoblog.ir/
http://azitamusic.monoblog.ir/
http://sheydamusic.monoblog.ir/
http://wikisedamusic.monoblog.ir/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://voryamusic.blogsky.com/
http://aydinmusic.blogsky.com/
http://bitamusic.hamrahblog.com/
http://shohrehmusic.hamrahblog.com/
http://hamedmusic.hamrahblog.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://pashamusic.hamrahblog.com/
http://mehrimusic.hamrahblog.com/
http://hadimusic.hamrahblog.com/
http://alirezamusic.hamrahblog.com/
http://najmemusic.hamrahblog.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://rostammusic.blogsky.com/
http://marymusic.blogsky.com/
http://samarmusic.madblog.ir/
http://taranehirani.limoblog.ir/
http://mosighiold.limoblog.ir/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
http://atenamusic.blograz.ir/
http://mehdimusic.aslblog.ir/
http://atiemusic.loxblog.com/
http://azadehmusic.loxblog.com/
http://hanrymusic.loxblog.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
https://bigidoomusic.persianblog.ir/
https://dadashmusic.persianblog.ir/
http://aryanamusic..com/
http://fazmusic.blogr.ir/
http//farskids.blogr.ir



:: بازدید از این مطلب : 435
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 مرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علی
متن آهنگ هوروش بند این قرارمون نبود

متن آهنگ هوروش بند این قرارمون نبود

همراه با دانلود آهنگ هوروش بند این قرارمون نبود

Text  Music Hoorosh Band In Ghararemoon Nabood 

این قرارمون نبود که عشقو تو دلم بیاری
جا بزنی واسه قلبم جای خالی تو بذاری
عشق تو یه ماه زیباست عشق تو عزیز جونه
قربون دلت برم که با دلم نامهربونه
آخه چرا احساس منو
تو به بازی گرفتی ندیدی که من عاشقمو
هرچی بود بینمون
نابود شد
این دلم واست آسون مرد
آخه چرا احساس منو
تو به بازی گرفتی ندیدی که من عاشقمو
هرچی بود بینمون
نابود شد
این دلم واست آسون مرد

تکست آهنگ هوروش بند این قرارمون نبود

چه سخته سر کنم با این اتاق و این شبا
بگو بهم نیا گلم آخه برم کجا
این حق نبود ولم کنی تو بی هوا
آخه چرا احساس منو
تو به بازی گرفتی ندیدی که من عاشقمو
هرچی بود بینمون
نابود شد
این دلم واست آسون مرد
آخه چرا احساس منو
تو به بازی گرفتی ندیدی که من عاشقمو
هرچی بود بینمون
نابود شد
این دلم واست آسون مرد



:: بازدید از این مطلب : 469
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 مرداد 1397 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد